Јазик:македонски

СИТЕ ПРОМОЦИИ НА ЕДНО МЕСТО

Log in

[ Log On ]

За Promocii.mk

 
 
 
 

Promocii.mk е стартуван во 2010 со цел да им овозможи на сите заинтересирани (компании, поединци итн.) да ги промовираат своите понуди на едно место. Ние работевме напорно да може да обезбедиме што поголема слобода при креирање на промоциите. Во најновата верзија им овозможуваме на регистрираните бизниси да креираат промоции на попусти, групни попусти, интерент купони за своите клиенти.

Доколку сакате да ги пронајдете сите промоции (промоции на попусти, промоции на намалени услуги итн.) Вие сте на правото место. Брзо и едноставно ќе можете да видите дали и какви видови на промоции се нудат пред да се одлучите да купите нешто.

Наша цел е да им ги доближиме на корисниците секојдневните понуди на бизнисите, како и што поголема корисничка ориентираност. Од друга страна пак да им овозможиме на бизнисите да ги креираат своите реклмани кампањи овде и да стекнат што поголем број корисници.

Со promocii.mk ќе заштедите пари и време на купување на одредени производи кои имате намера да ги купите. Секогаш кога ќе треба да излезете и да барате нешто што ви треба може да погледате на promocii.mk дали тоа што го барате го нуди некоја компанија или поединец промотивно.

Тимот на промоции Ви ветува дека ќе ви ги прикажува најновите промоции на попусти, групни попусти и интернет купони како и ќе ве извести за најновите промоции на некои настани.


За Промоции

Наши пријатели

Следи не

© 2010 - 2012 Promocii.mk, Сите права задржани.

Design by: Aleksandar Aleksov