Јазик:македонски

СИТЕ ПРОМОЦИИ НА ЕДНО МЕСТО

Log in

[ Log On ]

 •  
   
   
   

  50% попуст на Armani Code lady 100 ml. Заштеди 3600 денари.

  logo

  Интерест: Мода

  Минимален број: 1

  Цена без попуст: 7200 ден.

  Опис: <p class="Ms...

  Попуст: 50%

  Цена: 3600 ден.


 •  
   
   
   

  40% попуст на Armani Code Sport men 100 ml.Заштеди 2720 денари.

  logo

  Интерест: Мода

  Минимален број: 1

  Цена без попуст: 6800 ден.

  Опис: <p class="Ms...

  Попуст: 40%

  Цена: 4080 ден.


 •  
   
   
   

  -50% на неодоливиот Chanel 5 100 ml

  logo

  Интерест: Мода

  Минимален број: 1

  Цена без попуст: 9000 ден.

  Опис: <span lang="...

  Попуст: 50%

  Цена: 4500 ден.


 •  
   
   
   

  -40% на Kenzo Blue Men 100 ml

  logo

  Интерест: Мода

  Минимален број: 1

  Цена без попуст: 5800 ден.

  Опис: <p class="Ms...

  Попуст: 40%

  Цена: 3480 ден.


повеќе
;

За Промоции

Наши пријатели

Следи не

© 2010 - 2012 Promocii.mk, Сите права задржани.

Design by: Aleksandar Aleksov