Јазик:македонски

СИТЕ ПРОМОЦИИ НА ЕДНО МЕСТО

Log in

[ Log On ]

Преглед

 
 
 
logo

Цена на ваучер: 5.160,00 ден.

Опис:

Со овој ваучер добивате ексклузивен попуст од 25580 денари. 
Наместо да платите 
319800 денари за мотор Beverly 350 sport touring Вие плаќате 294210 денари.

Новиот мотор: минимален простор, максимална ефикасност.
Компактен, лесен и моќен
се зборовите со кои може да се опишат новите Piaggio  350 скутер мотори. Овој нов мотор всушност дислоцира 330cc и генерира 33,3 коњски сили при 8.250 вртежи во минута.

Напомена:
Количините се ограничени. Пред да го купите ваучерот Ве молиме да се информирате за количините.
Единствено што треба да направите е да го приложите ваучерот  и да го платите остатокот од вредноста на производот при подигање на производот

Цена без попуст:

Попуст: 8%

Веб сајт: http://www.dynamix.com.mk

Информации за компанијатаФранклин Рузвелт Скопје Македонија
бул. Климент Охридски 23 Скопје Македонија
023225679
info@dynamix.com.mk
http://www.dynamix.com.mk

За Промоции

Наши пријатели

Следи не

© 2010 - 2012 Promocii.mk, Сите права задржани.

Design by: Aleksandar Aleksov