Јазик:македонски

СИТЕ ПРОМОЦИИ НА ЕДНО МЕСТО

Log in

[ Log On ]

Преглед

 
 
 
 

Цена без попуст:

6.800,00 ден

Попуст:

40%

Заштедувате:

2.720,00 ден

 
 
 
 
Deal is closed since :
-4184d -19h -41m -40s
 
 
 
 

Услови

Можност за испорака до дома.

Валидност на ваучер е по завршувањето на понудата.

Количините се ограничени.

 
 
 
 
logo

Опис

Со овој ваучер добивате:

Парфем Armani Code Sport men 100 ml.

Armani Code Sport - машки парфем полн со адреналин, заводливост и енергија. Една примамлива мирисна комбинација од врвни ноти на лимон и три видови нане, следени во срцето од мандарина и Ambrox - висококвалитетен, со голема концентрација килибар. Во основата на парфемот има ѓумбир и ветивер.

Погоден машки парфем за деловни и романтични средби.

Основни ноти: Килибар, лимон, ѓумбир, нане, ветивер, мандарина Оринџ.

Лансиран од Giorgio Armani во април 2011 година. 

Информации за компанијата

<p style="color: rgb(109, 109, 109); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 16px; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); ">Животниот</span><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; "><span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span>стандард станува сé позначаен за многумина во нашето општество.</span></p><p style="color: rgb(109, 109, 109); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 16px; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; ">Слободата да му се дадат нови импулси на сопствениот живот, сами да си ги одредувате приходите и да уживате во животот, кој не го посакува тоа?</span></p><p style="color: rgb(109, 109, 109); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 16px; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; ">Идејата БАЛКАНИЈА ЕМПРО претставува еден сензационален сервис на ,,win-win’’ принцип. <br></span></p>

Бутелска број 60А Скопје Македонија

071722587
balkanija@gmx.com
http://balkanijempro.com
 
 
 
 

За Промоции

Наши пријатели

Следи не

© 2010 - 2012 Promocii.mk, Сите права задржани.

Design by: Aleksandar Aleksov