Јазик:македонски

СИТЕ ПРОМОЦИИ НА ЕДНО МЕСТО

Log in

[ Log On ]

Преглед

 
 
 
 

Цена без попуст:

9.000,00 ден

Попуст:

50%

Заштедувате:

4.500,00 ден

 
 
 
 
Deal is closed since :
-4184d -19h -14m -26s
 
 
 
 

Услови

Можност за испорака до дома.

Валидност на ваучер е по завршувањето на понудата.

Количините се ограничени.
 
 
 
 
logo

Опис

Познатиот Шанел број 5 е симбол на добар вкус и е моментално еден од најдобро продаваните парфеми во светот. Коко Шанел побарал од парфем дизајнер Ернест Баукс  да креира  парфем , кој мириса на жена.  Шанел број 5 е со многу комплексна арома, во која не е се издвојува ниту една состојка.
Само најубавите жени го носеле тој мирис. Пречистен,  рафиниран,  нежен,  цветен мирис. Неверојатен, неодоливо женски.

Врв ноти: Нерон - јанг-јанг - алдехиди ноти
Средни ноти: јасмин - мајска роза
Основни ноти: мисорски сандали - бурбонски ветивер

Информации за компанијата

<p style="color: rgb(109, 109, 109); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 16px; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); ">Животниот</span><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; "><span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span>стандард станува сé позначаен за многумина во нашето општество.</span></p><p style="color: rgb(109, 109, 109); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 16px; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; ">Слободата да му се дадат нови импулси на сопствениот живот, сами да си ги одредувате приходите и да уживате во животот, кој не го посакува тоа?</span></p><p style="color: rgb(109, 109, 109); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 16px; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; ">Идејата БАЛКАНИЈА ЕМПРО претставува еден сензационален сервис на ,,win-win’’ принцип. <br></span></p>

Бутелска број 60А Скопје Македонија

071722587
balkanija@gmx.com
http://balkanijempro.com
 
 
 
 

За Промоции

Наши пријатели

Следи не

© 2010 - 2012 Promocii.mk, Сите права задржани.

Design by: Aleksandar Aleksov